VSE B.V.
Achterwetering 24
2871 RK Schoonhoven

T +31 (0)182-387166
F +31 (0)182-385231
E info@vse.nl


www.nedquip.com
www.wayss.nl
www.intelligentmotion.nl

Woltman

Woltman Piling Equipment b.v. is al jarenlang een begrip als het gaat om het ontwikkelen en bouwen van funderingsmachines en bijbehorend materieel. Woltman Piling Equipment b.v. biedt een complete lijn aan hoogwaardige funderingsmachines voor diverse funderingstechnieken.

Bij het ontwerpen en bouwen van haar machines werkt Woltman Piling Equipment b.v. nauw samen met vooraanstaande funderingsbedrijven. Daarnaast worden de machines uitgerust met hoogwaardige componenten, zodat een goede betrouwbaarheid wordt gewaarborgd. Op deze wijze zijn Woltman machines te allen tijde ‘up to date’, hetgeen naar onze mening van essentieel belang is.

Woltman funderingsmachines onderscheiden zich door hun eenvoud, uitstekende stabiliteit, betrouwbaarheid en mobiliteit. Inmiddels zijn ruim ‘100′ Woltman stellingen in zowel Nederland als daarbuiten actief.

VSE verzorgt al jaren besturingen voor Woltman b.v. dit doen we met veel plezier en wij zijn Woltman b.v. dankbaar voor de zeer prettige en directe samenwerking. Het laatste project wat VSE voor Woltman heeft mogen verzorgen is een THW 7528-D Boorstelling van meer dan 30 meter hoogte.

Door voor deze kraan besturing besturingsprinten en logica van Bosch Rexroth te gebruiken kunnen tot 70 hydrolische kleppen worden aangestuurd met signalen tot 1,5 A. Dit is met conventionele PLC techniek, waar wel meer functionaliteit mogelijk is, niet zondermeer mogelijk. Er worden tot 5 Bosch Rexroth besturingsprinten gebruikt in een THW 7528-D boorstelling.

Er worden meer dan 80 verschillende inputs gebruikt voor deze Woltman boorstelling waarvan 23 analoog. Zo word op basis van oudere technieken bij Woltman gekozen voor een zeer vernieuwende en complexe besturing waarbij functionaliteit en betrouwbaarheid zeer belangrijk is.